Beste clubleden,
Na het succes van de vorige jaren organiseren we opnieuw een clubweekend in 2020. De werkgroep “Vespa weekend 2020" heeft de volgende 2-daagse Vespa uitstap aan te bieden in de omgeving van Oudenaarde.

Wanneer?

Van vrijdag 24 tot zondag 26 april 2020.

Het vertrek op vrijdag is voorzien na 17u !!!

Waar?

Deze keer werd voor een hotelovernachting gekozen. We logeren in het Country Lodge Hotel Moriaanshoofd in Oudenaarde.

website : www.moriaanshoofd.be

Kostprijs?

De kostprijs voor het hele weekend komt op €190/pp in een tweepersoonskamer.

Extra kostprijs voor mensen die een single kamer wensen : €60.

In deze prijs in inbegrepen :

• Verwelkomingsaperitief
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Vrijdagavond : 3-gangenmenu met vooraf een bordje mondjes plezier.
  • Zaterdagmiddag : belegd broodje
  • Zaterdagavond : Grill menu (zowel vlees als vis)
  • Zondagmiddag : pizza

Programma ?

Het programma zal nog worden uitgewerkt door de werkgroep (info volgt nog).

Hoe inschrijven ?

Vul voor 30/09/2019 het formulier hieronder in.

Momenteel is er een optie op 10 kamers tot 1 oktober. De eerste die zich hebben ingeschreven kunnen mee. Na deze datum kan enkel nog ingeschreven worden indien er nog kamers beschikbaar zijn.

Na inschrijving zal je een mailtje ontvangen met de vraag om een voorschot van €100 per persoon over te maken op de clubrekening. Doe dit aub meteen want bij een te groot aantal inschrijvingen zal je inschrijving vervallen indien het voorschot niet binnen de 5 werkdagen op de rekening staat en krijgt iemand anders kans om mee te gaan.

Inschrijvingsformulier