Beste clubleden,
De voorbije jaren zijn onze clubweekends steeds een enorm succes geweest. Dit jaar echter heeft Corona wat roet in het eten gegooid. Ook al beseffen we dat van dit vieze beestje nog lang niet verlost zijn, toch willen we al voorzichtig aan een editie 2021 denken. De werkgroep “Vespa weekend 2021" heeft niet stilgezeten en wil jullie de volgende 2-daagse Vespa uitstap aanbieden in de omgeving van Herne.

Wanneer?

Van vrijdag 10 tot zondag 12 september 2021.

Het vertrek op vrijdag is voorzien rond 17u !!!

Waar?

Er werd gekozen voor B&B Wisteria in Herne (Pajottenland).

website : www.gastenverblijfwisteria.be

Kostprijs?

De kostprijs voor het hele weekend is nog niet volledig geweten aangezien de werkgroep eerst werk moeten maken heeft van het verblijf. We kunnen jullie alvast beloven dat de maximumprijs op €200/pp komt op basis van een tweepersoonskamer, maar we trachten in elk geval om de prijs zo laag mogelijk te houden.

Extra kostprijs voor mensen die een single kamer wensen : €30/nacht

In deze prijs in inbegrepen :

• 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Vrijdagavond : simpele maar lekkere lasagne met brood
  • Zaterdagmiddag : belegd broodje
  • Zaterdagavond : 3-gangen menu
  • Zondagmiddag : pizza

Programma ?

Het programma zal nog worden uitgewerkt door de werkgroep (info volgt nog).

Hoe inschrijven ?

We hebben tijdelijk een optie gekregen op de volledige B&B tot einde november, daarom dat we nu al met de inschrijvingen moeten starten. In eerste instantie vragen we een voorschot van €25/pp. Dit is het voorschot dat we aan de B&B ook moeten betalen. Dit voorschot is niet terug te vorderen, tenzij de B&B in verplichte sluiting dient te gaan owv Corona.

Om in te schrijven vul je het formulier hieronder in. Eens we je inschrijving ontvangen hebben gaan we de beschikbaarheid van de gevraagde kamer controleren. Indien deze nog beschikbaar is zal je eerstdaags een nieuw mailtje ontvangen met de vraag om je voorschot meteen te betalen. Doe dit aub ook meteen want indien het voorschot niet ontvangen is binnen de 5 werkdagen na verzending van het mailtje zal de kamer doorgegeven worden aan de volgende.

Let op, het aantal kamers is beperkt, dus snel zijn is de boodschap….eerst = eerst.

Inschrijving clubweekend 2021