Beste clubleden,
De voorbije jaren zijn onze clubweekends steeds een enorm succes geweest. Dit jaar echter heeft Corona wat roet in het eten gegooid. Ook al beseffen we dat van dit vieze beestje nog lang niet verlost zijn, toch willen we al voorzichtig aan een editie 2021 denken. De werkgroep “Vespa weekend 2021" heeft niet stilgezeten en wil jullie de volgende 2-daagse Vespa uitstap aanbieden in de omgeving van Herne.

Wanneer?

Van vrijdag 10 tot zondag 12 september 2021.

Het vertrek op vrijdag is voorzien rond 17u !!!

Waar?

Er werd gekozen voor B&B Wisteria in Herne (Pajottenland).

website : www.gastenverblijfwisteria.be

Kostprijs?

De kostprijs voor het hele weekend is nog niet volledig geweten aangezien de werkgroep eerst werk moeten maken heeft van het verblijf. We kunnen jullie alvast beloven dat de maximumprijs op €200/pp komt op basis van een tweepersoonskamer, maar we trachten in elk geval om de prijs zo laag mogelijk te houden.

Extra kostprijs voor mensen die een single kamer wensen : €30/nacht

In deze prijs in inbegrepen :

• 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Vrijdagavond : simpele maar lekkere lasagne met brood
  • Zaterdagmiddag : spagetti (incl. drankjes en koffie)
  • Zaterdagavond : 3-gangen menu
  • Zondagmiddag : warme maaltijd
  • Alle dranken (behalve in de B&B)

Programma ?

Het programma zal nog worden uitgewerkt door de werkgroep (info volgt nog).

Hoe inschrijven ?

De inschrijvingen zijn inmiddels al afgesloten. Wil je echter toch nog meegaan, informeer even bij het bestuur naar de beschikbaarheid van eventuele kamers.