COVID RITTEN

Omdat rijden in groep momenteel niet mogelijk is willen we als bestuur enkele ritten aanbieden aan onze leden.

Je kan deze rustig downloaden, op je toestel zetten en genieten van het ritje. Voorlopig staan enkel de TomTom-links op de site, we bekijken nog de mogelijkheid om de gpx-bestanden online te zetten.

Met 4 mag je nog de baan op, dus je kan altijd onderling afspreken met andere leden, maar zorg er aub voor dat jullie met de geldende maatregelen rekening houden.

We willen jullie vragen om – wanneer je een ritje gaat doen – hier enkele leuke foto's van te maken en ons deze nadien door te sturen, samen met een kort berichtje met je bevindingen van de rit.

Binnenkort zullen er nog meerdere ritten online gezet worden.

Ritten vertrekken steeds vanuit Den Bruinvis in Hombeek.

!!! Hou er rekening mee dat de brug in Hombeek afgesloten is voor verkeer tussen 29 maart en einde april 2021 !!!

Ritje naar de Zoete Waters

71km - 2u

Aan de Zoete Waters op het adres dat als tussenstop is ingegeven kan je Bar Play vinden waar je kan genieten van een Take Away drankje.

Ritje naar het Donk-meer