Event detail

Charity Ride-out VC Oostende

december 21

Beste vespisti,

Voor velen is de jaarlijkse Kerstrit van VCO één van de hoogtepunten van de sfeervolle, maar donkere dagen. In volle pracht en praal maken we een paraderit door Oostende, bezoeken we de Kerstmarkt aan het Vissersplein en Winter in Oostende in het Leopoldpark en dragen we ons steentje bij voor een goed doel. Kleinschalig en Ostèns, zoals VCO.

Ook in 2019 hangen we onze Kerstrit aan de grote kapstok van de Warmste Week van Studio Brussel. Op die manier trachten we een zo hoog mogelijk bedrag in te zamelen voor vzw Lichtbaken, een lokaal initiatief dat een ontmoetingscentrum wil zijn voor mensen die het wat moeilijk hebben en volledig bestaat uit vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor hulpbehoevende Oostendenaren. Meer over Lichtbaken vind je op www.warmoostende.be. Je kunt er ook terecht als je niet kan meerijden maar toch wil steunen.

Inschrijven kan zeer binnenkort voor €15 via onze website www.vespacluboostende.be.

Binnenkort kunnen jullie daar ook ons programma zien.  De start is voorzien vanaf 13u30

Alvast bedankt,

ri