Event detail

Dutch Vespa Days in Sittard – VERPLAATST naar 2021

juni 12, 2021 - juni 13, 2021
Goeiedag,
De VC Sittard meldt dat de Dutch Vespa Days naar 2021 zijn uitgesteld. Ze zullen doorgaan op 11 en 13 juni in 2021. De inschrijvingen voor 2020 blijven gelden voor 2021. Het bestuur van de VC Sittard stuurt nog een communicatie naar de ingeschreven clubs.
Zorg goed voor jezelf
Het bestuur van de VCB

Namens de Vespa Club Sittard willen wij jullie clubleden graag uitnodigen voor de 1e editie van de Dutch Vespa Days.

De Dutch Vespa Days is een initiatief van de Vespaclub Sittard en zal in 2020 worden gehouden op 13 en 14 juni 2020 op het schietsportcentrum Stein. Platijkweg 3 6171 XA te Stein (Limburg).

Overnachting op het terrein in een eigen kampeermiddel is gratis. In de nabije omgeving zijn voldoende pensions en hotels om te kunnen overnachten. Vespa Club Sittard bemiddelt hier niet in. Het aantal deelnemers voor deze 1e editie is beperkt tot 250 deelnemers.

Het deelnamegeld is € 55,00 per deelnemer.Hiervoor krijgt men camping, ontbijt 2x,  BBQ, deelnamen aan de ritten, muziek, goodiebag met plaquette, pin en patch etc.

Opgave voor dit evenement is mogelijk door het invullen van bijgaand Excel bestand door de secretaris, c.q. gemachtigde van uw vereniging en dit te mailen naar dutchvespadays2020@ziggo.nl

De opgave namens de deelnemende club is pas definitief indien het inschrijfgeld van alle deelnemers is overgemaakt op rekeningnummer IBANnr: NL84INGB0001603955 en BIC: INGBNL2A t.n.v. Vespa Club Sittard o.v.v. Dutch Vespa Days 2020 en de naam van de deelnemende club.

De inschrijving is pas definitief als de betaling ontvangen is.

Let op: Op 15 oktober 2019 zal de inschrijving opengaan voor de buitenlandse clubs.

Indien de limiet van 250 deelnemers is bereikt is opgave niet meer mogelijk en kunnen deelnemers alleen op een reservelijst worden geplaatst tot 1 april 2020.

Annulering na 1 april 2020 is niet meer mogelijk, deelnamegeld zal dan niet worden gerestitueerd.

De deelnemer kan dan alleen op eigen initiatief een andere deelnemer, lid van een bij de VSN aangesloten club kunnen voordragen. Verrekening van de deelnamersbijdrage zal dan ook onderling geregeld moeten worden.

Bijgaand het Excel inschrijfformulier en de huisregels die door ons zijn opgesteld.

Uiteraard hopen wij op een groot aantal deelnemers van jullie vereniging.

Met vriendelijke groeten,

Walter Zegwaard