Event detail

Rondrit VC Aalst – clubrit – ritverantwoordelijke: Joeri (gsm:0475 90 23 51)

Maart 24 @ 9:30 am - 4:00 pm

We komen samen aan Den Bruinvis om 9u30 en vertrekken stipt om 9u45 richting Dendermonde (Appels) langs de gewone banen (geschatte tijd : 45 min.)

Vespa Club Aalst kiest ook dit jaar weer voor verbroederingsrit tussen de steden Dendermonde en Aalst.

Opgelet!!!! Ze vertrekken deze maal van op de Zandstraat (’t Zand) in Appels (deelgemeente van Dendermonde)

Vertrek voor de rit is mogelijk tussen 11u en 13u voor een rit van 70 km.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 10€ en hierin zijn begrepen:

• Twee drankbonnen die kunnen ingeruild worden voor een gewoon drankje (geen speciale dranken), zowel in Café Sparta in Appels als op het eindpunt in Aalst, waar ook soep en koffie ter beschikking is.
  • Een bon voor een belegd broodje op ons eindpunt in Aalst
  • Een aandenken voor de eerste 200 deelnemers

De inschrijvingen gebeuren ter plaatse en kan reeds vanaf 10u. Er is geen voorinschrijving nodig.

Op het eindpunt zijn de dranken en broodjes eveneens te verkrijgen aan democratische prijzen.

Parkeren met aanhangwagen is mogelijk op de grote parking van de sporthal, op slechts 200m van het vertrekpunt.

• Date: Maart 24
  • Time: 9:30 am - 4:00 pm

• Clubverantwoordelijke : Joeri (0475/902351)
  • Phone: 0475902351