Evenement detail

Bezig met het laden van Evenementen

RONDRIT VC MECHELEN – CLUBRIT bezoek 75 jaar Vespa Autoworld Brussel – RITVERANTWOORDELIJKE Joeri (0486 25 83 52)

juli 25

Op zondag rijden we naar het Jubelpark in Brussel om de tentoonstelling 75 jaar Vespa in Autoworld te bezoeken.

Voor deze tentoonstelling moet op voorhand ingeschreven worden.
Als club willen we dit voor jullie doen, als we aan 15 personen komen kunnen we ook van de groepstarief genieten.

Diegene die mee willen, geef je naam door TEN LAATSTE op woensdag 15 juli 2021 via mail naar info@vespaclubmechelen.be
Later inschrijven kan uiteraard ook nog, maar dan dien je zelf je ticket te bestellen.

Prijzen :

• Volwassene : 12 euro
  • +65 : 10 euro
  • Mindervalide : 9 euro

Indien we aan voldoende inschrijvingen geraken voor de groepstarief dan is het voor iedereen 9 euro.

We zouden in Mechelen vertrekken rond 12u30. Voor diegene die nog iets willen eten en/of drinken…de hele zomer lang staan er enkele food trucks en een bar voor de ingang.

• Date: juli 25