Event detail

• This event has passed.

Rondrit VC Meeuwen – clubrit – ritverantwoordelijke…

september 15 @ 8:00 am - 5:00 pm
Verzamelen aan “de Bruinvis” om 08h45 en vertrek 09h00!! (Rit naar Meeuwen duurt ongeveer 1h45.)
Beste Vespisti,
Vespa club Meeuwen is zeer vereerd om jullie te mogen ontvangen op ons evenement op 15 /09/2019 .
Dit jaar vieren wij ons 5 jarig bestaan en dat willen wij samen met jullie vieren .
zoals u kan zien in de bijlage op onze flyer gaat wij van start om 9 u 30 tot …. .
De vrije inschrijving om deel te nemen bedraag 5 € voor dit bedrag ontvangt elke rijder :
Koffie of fruitsap en een koffiekoek, onze exclusieve pin en sticker, rijk gevulde goediebag
en deelname aan tombola met hoofdprijs zie bijlage , en nog tal van mooie prijzen .
De route van ons evenement zal u zaterdag toegestuurd krijgen via mail , de rit is bepijld .
Ons team zal hun best doen om er een geslaagde dag van te maken , zodat jullie ervan kunnen genieten .

• Date: september 15
  • Time: 8:00 am - 5:00 pm