Battel herbal infused gin

Beste leden, vrienden en sympathisanten,

Vespa Club Mechelen heeft zijn zetel in Battel, één van de vele Mechelse dorpen.

Battel had al vele geweldige troeven, maar sinds kort zijn er daar nog 2 bij gekomen….jawel, onze eigen Battel Herbal Infused Gin N°04 (zachte, zoetere gin) en de N°05 (stevige, kruidige gin).

Vanuit Vespa Club Mechelen willen we deze gin ook te koop aanbieden. We kunnen deze als club aankopen aan inkoopprijs waardoor we onze clubkas een beetje kunnen spijzen want zoals iedereen wel weet is het voorbije jaar niet meteen een succes geweest. Doordat we onze jaarlijkse Maneblusser Rit niet hebben kunnen organiseren hebben we ook geen extra inkomsten gehad.

Drink je zelf graag een glaasje gin, of zoek je nog een ideaal cadeau om aan familie of vrienden te geven??? Bestel snel één of meerdere flesjes.

Heb je in je vriendenkring fervente gin-liefhebbers?? Maak gerust reclame of stuur deze link door zodat hij/zij een flesje kan bestellen.

Bij interesse, vul aub het onderstaande formulier in. Wij doen er alvast alles aan om de flessen zo snel mogelijk geleverd te krijgen.

Vanwege het grote succes en de sluiting van de fabrikant tijdens de kerstperiode kan de levering een beetje vertraging oplopen. We proberen alsnog de flessen zo snel mogelijk te leveren.

Bestellen kan voorlopig tot 31 december 2020.

Levering?

Voor de leden : we leveren de flessen zo snel mogelijk bij jullie thuis.

Voor vrienden/kennissen van leden : geef in het formulier hieronder aan wie je kent binnen onze club en we zullen de flessen bij hem/haar afleveren.

Prijs?

Fles 50cl : €40

Bestelling Gin

Persoonlijke gegevens

Bestelling

Ik wil graag volgende fles(sen) bestellen

Voor vrienden, familie of kennissen van leden :

Eens we je bestelling verwerkt hebben sturen we je een mailtje met de betalingsgegevens. Check ook je spam-folder want blijkbaar komt de bevestiging daar ook vaak in terecht.