MANEBLUSSER RIT – 5 MEI 2019

Op zondag 5 mei 2019 organiseert Vespa Club Mechelen haar 4de Maneblusser Rit. In samenwerking met uCom2bike organiseren we een wandeling, fiets -en MTB tochten, een Vespa-rit en een tocht voor motards…dit alles ten voordele van een goed doel. In 2019 gaat de opbrengst van het evenement naar onderzoek van de ziekte van Duchenne. Een voorlopig nog onomkeerbare spierziekte die vooral jongens treft.

Inschrijven kost €7, maar hiervoor krijgt u bij vertrek een lekkere koffiekoek en bij terugkomst op het terrein kan u een goed gevulde goodie bag afhalen met een winkelwaarde van minimum €20.

Wat de Vespa-tocht betreft…dit zal een bepijlde route van ongeveer 80km zijn langs voornamelijk rustige en landelijke wegen. We voorzien pal in het midden een tussenstop waar je kan genieten van een drankje en een hapje aan democratische prijzen.

Wil je er zeker al bij zijn??? Schrijf je alvast in. Vul het formulier hier onderaan in (ten laatste tot en met 28 april 2019) en schrijf de €7 euro over op BE24 3631 5903 1338 van Vespa Club Mechelen VZW met vermelding van MBrit 2019 en uw naam (let wel op dat we uw naam bij inschrijving kunnen linken aan uw bankgegevens).

Dimanche le 5 mai 2019 Vespa Club Mechelen organise son 4ième Maneblusser Rit.  En collaboration avec uCom2bike on organise, pour une bonne cause, un évènement pour randonneurs, cyclistes, VTT, un vespa-tour et un tour pour motards. Les recettes de cet évènement vont à la recherche de la maladie Duchenne, une maladie irréversible des muscles, qui atteint surtout les garçons.

Les frais d’inscription sont de €7, pour ce prix vous recevrez une viennoiserie au départ et au retour sur le terrain vous pouvez récupérer un goody bag d’une valeur de €20.

En ce qui concerne le tour vespa… c’est un tour fléché de 80 km, le long des belles routes rurales. Après 40 kilomètres, au stop intermédiaire, il y a la possibilité de consumer une boisson et de quoi manger à des prix démocratiques.

Vous voulez participer??? Inscrivez-vous dès maintenant. Remplissez le formulaire ci-dessous (jusqu’au 28 avril 2019) et transférez la somme de €7 au compte BE24 3631 5903 1338 de Vespa Club Mechelen VZW. Mentionnez MB-rit 2019 et votre nom. (fait attention qu’on peut toujours établir un rapport de votre nom, dans l’inscription, avec votre information bancaire)

INSCHRIJVEN / S’INSCRIRE