Event detail

Bezig met het laden van Events
  • Dit event is voorbij.

De Stoemptour in Halle

juli 15, 2023

We vertrekken aan de Bruinvis omstreeks 08h30!!!

Hij is terug! De gekste en leukste ride out van het jaar en van de wijde omstreken : De STOEMP TOER!

Op zaterdag, 15 juli om 9:00h heet het hele team van UNITED SCOOTERS alle deelnemers van harte welkom in onze winkel in Halle (Nijvelsesteenweg 337, 1500 Halle) voor editie 2023 van deze klassieker.

De STOEMP TOER, dat is 120km lang door ons Belgische Pajottenland snorren op motors vanaf 125cc in het gezelschap van de leukste bende scooter- en motorrijders uit de omgeving. En… het zou de STOEMP TOER niet zijn natuurlijk als er onderweg niet met volle teugen werd genoten van lokaal geproduceerde streekproducten: stoemp, Geuze of wat dacht u van een wijntje gebrouwen in hartje Brabant? Wij hier bij UNITED SCOOTERS hebben er alvast veel goesting in.

Voor de “STOEMP TOER-krakken” onder ons die er al bij waren op de vorige edities zijn we verheugd te mogen melden dat we ook dit jaar mogen rekenen op de deelname en de steun van  “Albert de Bruxelles” AKA Albert “Stoemp” en Andy De Brouwer (Les Eleveurs, Velours-bar). Dat belooft!

 

Zo ziet een dagje STOEMP TOER er uit:

. Om 9:00h is iedereen welkom in onze winkel voor een kopje koffie en een zoet ontbijt.

. Stipt om 10:00h geven we dan het startschot en is de STOEMP TOER-Editie 2023 een feit.

. Voor onze eerste pitstop brengen we een bezoek aan Domaine W, een 100% Belgische en biologische wijngaard in hartje Brabant.

. De volgende halte brengt ons tot aan Brasserie / Brouwerij Le Silly voor een verfrissing en en korte pauze.

. En kort na de middag komen we dan aan in Brasserie A l’Tonne, waar we onze honger stillen met overheerlijke stoemp van de hand van Albert.

. Daarna gaan we op zoek naar Café Le Bascule, een rasecht Belgisch volkscafé, waar Jef ons uitnodigt om van zijn rijk assortiment aan streekbieren te proeven.

. De STOEMP TOER – Editie 2023 sluiten we af op de Grote Markt in Halle in de Velours-bar.

 

Inschrijven voor de STOEMP TOER kan nog steeds op onderstaande link.

Voorwaarden:

. Enkel voor scooters of motoren met een cilinderinhoud van minimum 125cc

.Deelname met electrische scooters en motors wordt afgeraden gezien de lengte van de rondrit en omdat de aanwezigheid van laadpunten of voldoende laadtijd niet kan worden gegarandeerd door de organisatoren.

. Inschrijven kan tot 30 juli, deelname is pas gegarandeerd na ontvangst van het inschrijvingsgeld (49,- euro/persoon, zij het bestuurder of passagier)  door de organisatoren en dit ten laatste op 3 juli.

 

INSCHRIJVEN STOEMP TOER 2023

 

 

Details

  • Date: juli 15, 2023