HEB JIJ HET VESPA-VIRUS OOK TE PAKKEN?

2020 komt er stilaan weer aan, dus het vernieuwen van de lidgelden komt er ook aan. Vooral voor de mensen die willen deelnemen aan de Euro Vespa Days of Vespa World Days is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te doen, zodoende jullie inschrijving op tijd kan geregistreerd worden bij Vespa Club België.

Inschrijvingsformulier

JaNeen

Het lidgeld voor 2020 bedraagt €25 en kan worden overgeschreven op rekeningnummer

BE59 7360 6619 8726
(OPGELET NIEUW REKENINGNUMMER !!!)

Lid worden

Gezien de verstrengde GDPR-wetgeving moeten wij jullie op de hoogte brengen van de gegevens die wij het komende jaar van jullie bij zullen houden in onze ledenlijst. Het gaat hier om de volgende gegevens :

• Naam
  • Voornaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Geboortedatum
  • Nummerplaat
  • Type Vespa

Tijdens evenementen kunnen er altijd foto’s getrokken worden die op de website en/of besloten Facebookpagina van de club worden geplaatst. Indien jullie niet wensen dat foto’s van jullie online verschijnen, gelieve dit in het registratieformulier aan te geven.