HEB JIJ HET VESPA-VIRUS OOK TE PAKKEN?

2019 komt er stilaan weer aan, dus het vernieuwen van de lidgelden komt er ook aan. Vooral voor de mensen die willen deelnemen aan de Vespa World Days is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te doen, zodoende jullie inschrijving op tijd kan geregistreerd worden bij Vespa Club België.

Inschrijvingsformulier

JaNeen

Het lidgeld voor 2019 bedraagt €25 en kan worden overgeschreven op rekeningnummer

BE24 3631 5903 1338

GDPR-wetgeving

Gezien de verstrengde GDPR-wetgeving moeten wij jullie op de hoogte brengen van de gegevens die wij het komende jaar van jullie bij zullen houden in onze ledenlijst. Het gaat hier om de volgende gegevens :

• Naam
  • Voornaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Geboortedatum
  • Nummerplaat
  • Type Vespa

Tijdens evenementen kunnen er altijd foto’s getrokken worden die op de website en/of besloten Facebookpagina van de club worden geplaatst. Indien jullie niet wensen dat foto’s van jullie online verschijnen, gelieve dit in het registratieformulier aan te geven.

Je kan het lidgeld ook betalen via de bovenstaande Payconiq-code. Nog geen Payconiq, installeer het snel op je smartphone.