Our Events

Views Navigation

Evenement Views Navigation

Vandaag

clubrit naar het Meer van Genval

Beste vespisti, we verzamelen en vertrekken om 13H00 aan de Bruinvis. We gaan een ritje van ongeveer 100km maken, richting het Meer van Genval.

Verjaardagsrally van VC Erembodegem

We nemen deel aan de "verjaardagsrit" van VC Erembodegem. We verzamelen aan de Bruinvis omstreeks 09h15, voor we vertrekken richting Aalst.

Clubetentje

Clubetentje  " Vespaclub Mechelen 10 jaar " Wanneer :     Zaterdag 30 september om 18u Waar  :   Taverne sporthal  'Verbrande brug'  - Vaartstraat 198 - 1850 Grimbergen Wat :   Aperitief met een hapje - een super verzorgde BBQ  -  lekkere dessertjes Kost :     €30/persoon (uw partner is zeker ook welkom !) (niet inbegrepen is je drankverbruik) Graag...

Clubrit “Voskesrit” in Sint Niklaas

We verzamelen aan de Bruinvis en vertrekken, richting de Grote Markt van Sint Niklaas, omstreeks  09h15. Er werd een mooie rit, van ongeveer 80 km, uitgezet langs heen de mooiste plekjes in het Waasland.

Nieuwjaarsreceptie Vespa Club Mechelen

We verwachten jullie allemaal in zaal Kettinghe te Heffen. Daar klinken we met zijn allen op het nieuwe jaar 2024 en het komende vespaseizoen!!! De definitieve uitnodiging en het tijdstip zal later volgen via mail, maar hou deze datum alvast vrij.